Onze projecten

De afgelopen jaren heeft RED TRADE een solide naam opgebouwd op het gebied van het afhandelen van montage en demontage projecten van magazijnstellingen. Grote logistieke bedrijven hebben de weg naar RED TRADE gevonden en tot op heden zijn alle projecten naar volle tevredenheid uitgevoerd.

RED TRADE biedt een fair bedrag voor de opkoop van de palletstellingen. Nadat er overeenstemming is bereikt over de prijs, wordt het bedrag meestal direct overgemaakt. Aansluitend stelt de projectmanager samen met de klant een planning op. Wij beschikken over een team van ervaren mensen die de (de-) montage opdracht binnen de door met u afgesproken periode uitvoeren. Tijdens het project zal er desgewenst regelmatig overleg zijn met de projectleider.

RED TRADE beschikt over een eigen transportdienst, waardoor we zeer flexibel kunnen op- of afschalen. Ook kunnen wij zorgen voor klussen die het gevolg zijn van de demontage van de stellingen. Denk daarbij aan het dichten van ontstane gaten in de vloer of het in oorspronkelijke staat terugbrengen van water- en/of elektriciteitsleidingen. Vaak blijkt dat er aan het einde van het project nog ruimtes zijn waar zaken in staan die u niet wilt meenemen of die u niet kunt gebruiken. Wij ruimen deze ruimtes graag voor u leeg.

Indien u een nieuw magazijn wilt inrichten dan is RED TRADE eveneens de aangewezen partner voor u. Onze ervaren projectleiders kunnen samen met u kijken naar de beste opstelling en de hoogste opslagcapaciteit. Wij kunnen uw magazijn inrichten met zowel nieuwe als gebruikte palletstellingen. Ook hebben wij een breed scala aan producten voor zowel de inrichting van uw magazijn (kunststof bakken, vlonders etc. en hulpmiddel zoals palletwagens.

Interesse? Neem dan contact op.

Een greep uit de referenties

Wat doet RED TRADE nog meer?

Opkoper magazijninrichting benodigdheden

Op- en verkoop

Faillissementen en restanten

RED TRADE is dé op- en verkoper in Nederland. Wij zijn een actieve speler in de markt van het opkopen van overproductie, assortiment wissels etc.

Magazijninrichting: demontage/montage

Demontage/ montage

Stellingen en transport

RED TRADE beschikt over een eigen transportdienst. Bovendien kunnen wij zorgen voor klussen die het gevolg zijn van de demontage van de stellingen

Magazijnbenodigdheden kopen of verkopen

Palletstellingen

Opkoop en verkoop

Wij bieden palletstellingen aan, die aansluit op de wensen en behoeften. Daarvoor hebben wij palletstellingen in diverse soorten.