Over ons

Op- en verkopen van magazijnbenodigdheden zit in ons DNA. Bovendien helpen wij particulieren én grote bedrijven met het vinden van de juiste magazijnbenodigdheden. Overigens kopen wij ook
faillissementen, restanten en magazijnstellingen op.

Over ons

Op- en verkopen van magazijnbenodigdheden zit in ons DNA. Bovendien helpen wij particulieren en grote bedrijven met het vinden van de juiste magazijnbenodigdheden. Overigens kopen wij ook faillissementen, restanten en magazijnstellingen op. 

Hét verhaal

Bob Tijssen begon met de inkoop en verkoop van metaal in 2010. Hiermee legde hij op de leeftijd van 24 jaar de basis voor zijn onderneming, dat gevestigd was in Oirlo, Limburg. Aangezien er een grote vraag is naar magazijnstellingen is Bob zich hierin gaan specialiseren.

In een korte tijd bleek ons pand in Oirlo te klein voor de aspiraties van Bob, dus verhuisde hij zijn bedrijf naar Blerick. Vanwege snelle groei zijn we daarna verhuisd naar Horst. Aangezien Bob Tijssen mogelijkheden weet te creëren, heeft hij in deze tijd de keuze gemaakt om meerdere panden te huren, onder andere in Ysselsteyn, Helmond en Oirlo. In 2019 is dit uitgebreid met een pand in Venray. Rond 2020 opende Bob de deuren van een complex in Oostrum ter uitbreiding. Wegens de groei en de stijgende vraag naar magazijnstellingen heeft Bob Tijssen besloten zijn eigen panden te gaan bouwen. In 2021 is er daarom een begin gemaakt met nieuwbouw in Horst en Oostrum. In de toekomst zullen wij meer uitbreiden en kiezen wij om te groeien.

Over ons - RED TRADE (1)

Wij zijn gespecialiseerd in drie kernactiviteiten:

RED TRADE
4,65 beoordeling van 18 Google reviews

Onze hoofdvestiging

Wij zijn sinds kort verhuisd naar Horst waar we beschikken over circa 10.000 m². Wij slaan magazijnbenodigdheden op zoals magazijnstellingen, archiefkasten, magazijnbakken en nog véél meer. Ben je benieuwd naar ons assortiment? Je bent van harte welkom in Horst langs de A73.

Wij zijn ook in het bezit van 3 panden in:  

  • Oostrum
  • Ysselsteyn
  • Helmond
Contact

Info@redtrade.com
077 205 0777

Kantoortijden

MA - 08.00 - 16.30
DI - 08.00 - 16.30
WO - 08.00 - 16.30
DO - 08.00 - 16.30
VR - 08.00 - 16.30
ZA - Gesloten
ZO - Gesloten

Locatie

Venrayseweg 130
5961 NT Horst
Nederland