Montage & demontage van stellingen en magazijninrichtingen

Op zoek naar een partij die de montage van stellingen en/of magazijninrichtingen kan verzorgen? Wij hebben expertise in het monteren en demonteren van stellingen en magazijninrichtingen. Wij bieden jou deze expertise aan in de vorm van magazijn ontmanteling 

Hiervoor maken wij graag na inventarisatie een offerte op, en zetten wij daarna ervaren montagemedewerkers in die zorgen voor een bekwame afbouw van jouw magazijn inrichting. Onze medewerkers zullen de veiligheidsnormen die jij hanteert in acht nemen. Ook ontzorgen wij door jou te voorzien in transportdienst voor de goederen na demontage. 

 

montage stellingen en demontage (1)

Wij richten ons voornamelijk op de demontage binnen alle soorten magazijnstellingen. Onze specialisten zorgen ervoor dat de demontage op een zeer deskundige manier en volgens de wensen en behoefte van onze klanten worden gedemonteerd. Dit is onze werkwijze, want wij vinden het belangrijk om te voldoen aan de wensen en behoefte van de klant. 

Demontage of montage bij verhuizen

Betreft het een verhuizing, kunnen wij u ook ter dienst staan in wederopbouw. Daarbij krijg je de gelegenheid om de werkzaamheden met onze projectleiders af te stemmen, waarna zij er voor zullen zorgen dat alles naar wens en planning verloopt. Hoewel wij ons best doen om naar wens te leveren zijn wij bij duurzame keuzes wel beperkt tot de huidige voorraad. In de meeste gevallen kunnen wij echter naar wens leveren en word je alleen getroffen door de voordeligere prijzen ten opzichte van nieuwprijzen. Meer informatie betreffende projecten en mogelijkheden? Neem dan contact op met ons of stuur een e-mail met je vragen. Wij reageren zo snel mogelijk op jouw bericht. 

Voordelen bij RED TRADE

Snelle betaling

Betaling binnen 24 uur

Snelheid

Binnen 24 uur reactie

Ontzorgen

Wij regelen het project

Afspraak is afspraak

We houden ons aan de afspraak

Snelle betaling

Betaling binnen 24 uur

Snelheid

Binnen 24 uur reactie

Ontzorgen

Wij regelen het project

Afspraak is afspraak

We houden ons aan de afspraak

Demontage & montage van magazijn stellingen