Palletstelling

Palletstelling

Palletstelling bestellen of kopen?

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte (tweedehandse) palletstelling? RED TRADE heeft diverse varianten. De nieuwe stellingen bestaan uit gamma basisonderdelen en toebehoren om een oplossing te bieden voor al uw opslagproblemen. Al onze stellingen zijn ontworpen voor optimale opslag van jouw goederen met diverse gewichten en afmetingen. Ook voldoen ze aan de strikte eisen van de FEM (Fédération Européenne de la Manutention) richtlijnen.
Magazijninrichting palletstelling
Gebruikte palletstelling

Wat is een palletstelling

Een palletstelling is een stelling voor opslag van goederen op pallets. De pallets kunnen met een pompwagen, heftruck en palletkraan geladen en gelost worden. De stelling bestaat uit jukken (ook wel staanders genoemd) en liggers.

De jukken en liggers hebben verschillende draagvermogen en afmetingen. Bovendien kunnen ze flexibel ingedeeld worden. De meest gebruikelijke palletstelling is geschikt voor europallets en heeft een diepte van 1100mm,

Een palletstelling kan door toepassing van legborden ook dienen als opslagsysteem voor diverse producten. Palletstellingen zijn in vele merken en systemen te vinden.

Wat kost een palletstelling?

Een nieuwe palletstelling, van het merk Stow, kost tussen de € 145 – € 350 bij RED TRADE. Een Stow stelling heeft de volgende voordelen:

  • De palletstelling voldoet aan de Europese FEM-normen.
  • U heeft een uitgebreide keuze aan standaard componenten voor de stockage van elk type pallet, ongeacht afmeting of gewicht.
  • Alle palletstellingen beschikken standaard over een uitgebreid aanbod accessoires om elke toepassing mogelijk te maken.
  • Het CAD-ontwerp garandeert u de beste oplossing voor elke toepassing.
  • Het modulair systeem biedt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte.
  • Snelle en eenvoudige montage van elke palletstelling.
  • Kwaliteit gewaarborgd conform ISO 9001
  • Alle palletstellingen worden afgewerkt met een hoogwaardige epoxy poeder coating.
  • Volledig geautomatiseerd productieproces dat leidt tot hoge kwaliteit van de palletstellingen en efficiëntie.

Op zoek naar advies?

De medewerkers van RED TRADE willen jou graag voorzien van advies om jouw magazijn zo efficiënt mogelijk in te richten. Om jou zo goed mogelijk te voorzien van advies wordt er gevraagd naar jouw wensen en behoeften voor het magazijn, zodat onze medewerkers daarop in kunnen spelen. De zwaarte, breedte en hoogte zijn dan van belang. Ben je geïnteresseerd in ons gratis advies? Onze medewerkers, met tientallen ervaring, geven jou graag advies.

Wij geven gratis advies