Projectleider/ schrijven | Full-time 40 uur | Horst

Wat ga je doen?

Als Projectleider/schrijver ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en afwikkeling van veilingen. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat de veilingen op tijd klaar zijn om online te gaan. Hierbij streef je naar maximale kwaliteit binnen de beschikbare tijd. De projectleider bekijkt samen met de planning hoeveel collega’s je nodig hebt op locatie voor een bepaalde veiling. Soms kan je het ook alleen af. Je fotografeert en beschrijft de kavels (verschillende soorten goederen) voor de verkoop via onze website. Tijdens de veiling ben je aanwezig op de kijkdag en na de veiling begeleid je bij de uitleveringen op de ophaaldag.

Wie ben jij?

Wat kun je verwachten?

RED TRADE kenmerkt zich door een prettige en informele werksfeer, waarbij wel een hands- on mentaliteit van toepassing is.

Wij bieden medewerkers een dynamische baan in een prettige werkomgeving met een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en voldoende doorgroeimogelijkheden.

Voor inlichtingen kan contact worden opgenomen met Vince Timmermans (077-205 07 77). Sollicitaties kunnen per e-mail gericht worden aan Ruud@redtrade.com Wij ontvangen graag je motivatiebrief en je CV.