Magazijnbakken

Magazijnbakken

Magazijnbakken te koop

We bieden jou diverse gebruikte magazijnbakken aan. De magazijnbakken zijn, bij RED TRADE, verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Bovendien zijn de kunststof bakken stapelbaar, zodat het ruimte bespaard.

Wij hebben de volgende magazijnbakken:

 • Plastic/metalen stapelbakken
 • Koerierbakken
 • Stellingbakken
 • Palletboxen
 • Gitterboxen
 • Plastic stapelbakken

  Wij hebben diverse soorten stapelbakken. Een stapelbak heeft vier gesloten wanden en een dichte bodem. Ze zijn sterk, stabiel en zwaar belastbaar. De stapelbakken met een ribbodem buigen niet door. Wij hebben stapelbakken in verschillende afmetingen. 

  Koerierbakken

  Koerierbakken worden voornamelijk gebruikt door bedrijven die producten ‘intern’ willen verzenden, dus van van en naar vestigingen/winkels. Bovendien zijn al onze koerierbakken gemaakt van polypropyleen. 

  Stellingbakken

  Een stellingbak is zeer handig in werkplaatsen, productiebedrijven en magazijnen. Met een stapelbak is het zéér eenvoudig om grote hoeveelheden kleine producten/artikelen overzichtelijk op te bergen en te ordenen. Onze stellingbakken zijn bijna allemaal voorzien van een handgreep. 

  Palletboxen

  Onze palletboxen, met zijn betrouwbare constructie en grote omvang, kunnen grote hoeveelheden producten/goederen en vloeistoffen vervoeren en opslaan. Er zijn vele uitvoeringen: van miniformaat tot XXL, sledes of wielen, uitgevoerd op poten en in diverse materialen. Wij proberen altijd zo veel mogelijk uitvoeringen aan te bieden. 

  Gitterboxen

  Onze gitterboxen zijn ontworpen voor zware omstandigheden in magazijnen. De boxen worden vrijwel altijd gebruikt voor opslag van goederen/producten. Bovendien kunnen ze ook gebruikt worden voor het verzamelen van afval.