Legbordstelling

Legbordstelling kopen bij RED TRADE

Bij RED TRADE kan je verschillende soorten legbordstellingen online bestellen of ophalen. RED TRADE beschikt over een metalen, houten en aluminium legbordstelling. Ook proberen wij de legbordstelling op maat te maken voor de klant en bieden wij zowel gebruikte (tweedehandse) als nieuwe legbordstellingen aan. Kortom, we bieden jou diverse mogelijkheden.

Wat is een legbordstelling?

Een legbordstelling is een stellingkast, die gemonteerd kan worden door houten, aluminium en metalen legborden. De horizontale legborden en verticale stijlen en zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. De stelling wordt zowel voor opslag als berging van materialen met een lichte draaglast gebruikt. Bovendien zijn de legbordstellingen die wij aanbieden gemakkelijk te monteren voor de eindgebruiker.

Op zoek naar advies?

De medewerkers van RED TRADE willen jou graag voorzien van advies om jouw magazijn zo efficiënt mogelijk in te richten. Om jou zo goed mogelijk te voorzien van advies vragen wij naar jouw wensen en behoeften voor het magazijn, zodat onze medewerkers daarop in kunnen spelen. De zwaarte, breedte en hoogte zijn dan van belang. Ben je geïnteresseerd in ons gratis advies? Onze medewerkers, met tientallen ervaring, geven jou graag advies.