Week 52 van 2023 en week 1 van 2024 hebben wij een collectieve bedrijfssluiting. Maandag 8 januari zijn wij weer normaal geopend.

We will have a collective company closure in week 52 of 2023 and week 1 of 2024. We will be open again on Monday January 8.

In Woche 52 des Jahres 2023 und Woche 1 des Jahres 2024 kommt es zu einer kollektiven Geschäftsschließung. Ab Montag, den 8. Januar, haben wir wieder geöffnet.

Alles voor jouw

Magazijninrichting kopen

Alles voor jouw

Magazijninrichting

Magazijninrichting kopen in nederland

Vind gemakkelijk producten voor jouw magazijn-inrichting
Klanten beoordelen ons met een
4,65/5
4.6/5
De core business van ons bedrijf

Op- en verkoper

Restanten en faillissementen ​

RED TRADE is een opkoper in Nederland. Wij zijn een actieve speler in de markt van het opkopen van overproductie, assortiment wissels, restpartijen, magazijnstellingen en diverse goederen van jouw magazijninrichting. Ook de aankoop van voorraden die zijn ontstaan uit faillissementen en/of tijdelijke liquiditeit problemen horen bij dit profiel.

Demontage & montage

Stellingen en magazijn-inrichtingen

Magazijninrichting kopen & montage

RED TRADE beschikt over een eigen transportdienst, waardoor we zeer flexibel kunnen op- of afschalen. Ook kunnen wij zorgen voor klussen die het gevolg zijn van de demontage van de stellingen of magazijninrichtingen. Denk daarbij aan het dichten van ontstane gaten in de vloer of het in oorspronkelijke staat terugbrengen van water- en/of elektriciteitsleidingen. 

Onze zakelijke partners